Imran Rashid: Lægens ord - Mennesker, stilhed og kollektiv intelligens | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Imran Rashid går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Imran Rashid: Lægens ord - Mennesker, stilhed og kollektiv intelligens

Mon, 8 February, 18:00

Speciallæge i almen medicin og forfatter Imran Rashid mødes i dette afsnit med foredragsholder og ledelsesrådgiver Bastian Overgaard i live-programmet “Lægens ord”. I dette afsnit taler de to om mennesker, stilhed og kollektiv intelligens.

I dette program føres du både ind i hjernens krinkelkroge og ned i kroppens påvirkning af din tænkning. Målet er at blive klogere på hvad mennesket egentlig er for en skabning og hvordan vores omverden påvirker os.

Bastian Overgaard er forfatter, foredragsholder og ledelsesrådgiver. Han er kendt for sit pionerarbejde med stilhed som ledelses- og mødeværktøj, og hjælper C20-virksomheder og offentlige organisationer med at træffe bedre beslutninger, skabe nærvær og opnå bedre samarbejde. Han er snart aktuel med bogen ”Støjfri ledelse: hvordan vi opnår mere ved at snakke mindre”, hvor han plæderer for stilhed som game changer i en tid, hvor dialoger og relationer nemt løber panden mod lydmuren. Bastian Overgaard er desuden ekstern underviser på Teknologisk Institut og vært på podcasten ”Ti Stille”.

Find en, du har lyst til at se programmet med, da vi i hvert program vil lægge op til relevante temaer, som man kan drøfte med mennesker omkring en. Vi glæder os til at hilse på dig i første udgave af programserien, der sendes på Speakerbee.tv

Du kan som altid selv deltage i chatten til højre, hvor du kan stille direkte spørgsmål til værten og gæsten. Husk du kan blive påmindet om live-programmet ved at trykke på den orange knap på billedet ovenfor.

Om programmet:
Imran Rashid er speciallæge i almen medicin og tidligere innovationschef på Aleris-Hamlet. Han har sidenhen specialiseret sig i digitaliseringens konsekvenser for mennesker og bl.a. skrevet bestsellerne SLUK (2017), Offline (2019) og senest Sunde Vaner (2020). Han regnes for at være landets førende ekspert i digital sundhed og er bl.a. konsulent for PFA samt en række andre offentlige og private virksomheder.

I en række programmer, der hedder “Lægens ord” har Imran Rashid inviteret en række spændende gæster til en snak om alt fra kroppen til bevidstheden.

Programserien vil forhåbentlig gøre dig nysgerrig, eftertænksom, inspireret og fremfor alt håbefuld. I en tid, hvor reaktioner fylder for meget, vil vi i stedet invitere dig indenfor i et refleksionsrum, hvor ikke alle spørgsmål handler om svarene.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers