x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Camilla Nellemann går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Camilla Nellemann: Med en dansker på udebane i Japan

Tue, 28 July, 20:00

Hvordan føles det at være 'fremmed' og skulle lære at begå sig i en kultur, der virker som den omvendte verden? Det oplevede jeg første gang som 17-årig, hvor jeg tilbragte et år som udvekslingsstudent i Japan. Siden har jeg boet i Kirgisistan, Rusland og Afghanistan, foruden Japan, og navigeret i talrige kulturelle dilemmaer. I dette oplæg deler jeg min viden om interkulturel kompetence. Det henvender sig til særligt til virksomheder med medarbejdere og kunder fra forskellige lande og udstationerede danskere. Mit oplæg bygger på bogen 'Dansende biler - med en dansker på udebane i Japan fra 1998 til 2016', der udkommer den 30/7. Du kan læse mere om bogen og forudbestille den med 20% rabat på www.integration.as.

Camilla Nellemann (f. 1981) er projektkonsulent i digitalisering hos MADE, ekstern lektor på Institut for Strategi og Innovation på Copenhagen Business School, beskikket censor i japanstudier på danske universiteter og sekretær i Dansk-Japansk Selskabs bestyrelse. Hun udtaler sig jævnligt til danske medier om japanske forhold. Dansende biler er hendes debut som romanforfatter.

Camillas karriere begyndte hos Forsvaret med en udsendelse til Kirgisistan som sprogofficer. Hun blev japansktalende sales trader hos Saxo Bank og siden udsendt af Udenrigsministeriet som eksportattaché på Danmarks ambassade i Rusland. Her fulgte en udsendelse til Afghanistan med Forsvaret som kontakt- og velfærdsofficer. Et ph.d.-legat fra den japanske stat førte Camilla til Rikkyo Universitetet i Japan. Og en forskerstilling på Copenhagen Business School bragte hende retur til Danmark. Camilla arbejder i dag for MADE – Manufacturing Academy of Denmark.

Camilla dimitterede som ph.d. i international ledelse fra Rikkyo Universitetet i Tokyo i 2016, cand.merc.int fra Copenhagen Business School i 2012 og sprogofficer i russisk fra Forsvarsakademiet i København i 2003. Hun tilbragte et år i Fukui gennem Rotary Danmarks Ungdomsudveksling fra 1998 til 1999. Samlet set har Camilla boet 5 år i Japan.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Tidligere speakers