Zimon August : Smæk støjen ud af batteriet | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Zimon August går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Zimon August : Smæk støjen ud af batteriet

Wed, 28 October, 20:00

Er du træt af at afspille den samme gamle plade i dit liv?

En plade der fortæller om mangel, frustration, fortvivlelse og lav energi igen og igen? Dårlig fordøjelse, problemer med helbredet, økonomiske udfordringer, svage grænser?

Tro mig, du er ikke alene - Der findes heldigvis simple løsninger, som du kan bruge i dit liv her og nu - til at styrke dit helbred og lade dig op indefra med energi hver evig eneste dag - ved ganske enkelt at åbne dig for dit indre elektriske batteri og lydens fascinerende verden. Lydbølger skabt af stemmegafler benyttes i det energifelt (aura), der omgiver den menneskelige krop og skaber en dyb afslapning.

Det er en simpel, effektiv og blid behandlingsmetode, der kan skabe dybe og kraftfulde ændringer. Det får din krop til at finde den rette tone igen – hvor det, som ’kører’ for langsomt, speeder op, og det, som ’kører’ for hurtigt, bliver beroliget. Din krop er magisk og vil i løbet af kort tid gå fra klagesang til skønsang

Om Speakeren
Zimon August er spirituel leder, forfatter til ”Kærlighedsgenerationen - Håndbogen i Kærlighedens Veje” og ”Heal Kroppen med Lyd”.

Han har studeret Feng Shui og Jord-akupunktur igennem et årti og har siden slutningen af 2016 undervist i Jord-akupunktur i Danmark. Han benytter de fremmeste healingsredskaber såsom lydhealing og meditationer i sin praksis, hvor han udnytter sin dybe følsomhed. Uddannet kaldæisk numerolog siden 2019. Zimon August er uddannet fysioterapeut og har en bachelor fra CBS i International Business & Politics, men har igennem mere end 13 år arbejdet med det alternative. Han har mødt og studeret hos en række holistiske livsstilseksperter fra ind- og udland.

Zimon startede i 2013 sit eget firma, hvor han hjælper folk til et bedre helbred og mere succes ved hjælp af energien fra hjemmet med udgangspunkt i Jord-akupunktur og Feng Shui samt det indre arbejde igennem kærligheden.

Læs mere om Zimon ved at besøge hans hjemmeside: www.center-of-healing.dk

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers