What to Watch: Film og Serier | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden What to Watch går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

What to Watch: Film og Serier

Thu, 25 March, 21:00

Wonder Woman 1984’ er blevet udskudt gang på gang og nu kommer den endeligt...på HBO. Vi kigger på om den var ventetiden værd. I virkelighedens ikke-superhelteverden har bevægelsen QAnon haft mange følgere de seneste år, men hvem står egentlig bag alle konspirationerne? Det undersøger en ny dokumentar, ‘Into the Storm’.

Og så er der en ny legekammerat på banen i form af streamingtjenesten Paramount+, der launcher i Danmark. Men kan den stå mål med de andre streamingtjenester? Hvad kan den tilbyde af film og serier? Vi har undersøgt sagen og diskuterer tjenestens indhold.

Se med på ‘What to Watch’ på torsdag kl. 21. Du finder os på SpeakerBee.com

Med ‘What to Watch’ guider Ann Lind Andersen (film og serieanmelder, ‘GoMorgen Danmark’), Casper Christensen (stifter af podcasten ‘Filmnørdens Hjørne’ og filmanmelder, ‘GoMorgen Danmark’) og Kim Martin Sørensen (serieanmelder og ejer af’ sitet ‘Vi Elsker Serier’) dig gennem alle de mange valgmuligheder på de forskellige streamingtjenester.

Der har aldrig været flere film og serier på streamingtjenesterne end lige nu og de mange tilbud kan virke uoverskuelige. Hvad er godt og hvad er skidt? Vi diskuterer streaming-content med hinanden - og dig.

Stil dit spørgsmål allerede nu i SpeakerBee chatten,

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers