Martin Mogensen: Kroppen larmer – lær at lytte | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Martin Mogensen går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Martin Mogensen: Kroppen larmer – lær at lytte

Mon, 8 February, 20:00

Det vigtige sprog i verden vil jeg mene er kroppens sprog. Det at lære at lytte når kroppen taler. Når den har ondt, smerte, træt, ugidelig, lav på energi etc. Når vi mestre det sprog så har vi power og livsenergi og ikke mindst overskud og et sundt helbred.

- Hvorfor larmer ryggen (stiv lænd, dårlig ryg)
- Hvorfor larmer nakken (hovedpine, migræne, spændinger etc)
- Hvor sidder stress og hvor lære jeg at lytte til mig selv
- Øvelser der kan give dig mere power og større drive
- Foredraget er lidt som at køre bilen til et 100.000 km eftersyn. Hvis du lytter med vil du have det på samme måde med din krop bagefter. Kan kroppen blive synet, skal den repareres eller helt kasseres.

Martin Bonde Mogensen har mere end 50.000 behandlinger bag sig. Han er medstifter af behandlingssystemet Body All Mind (B:A:M), medforfatter til 7 bøger om sundhed og har faciliteter mere end 70 retreats i ind og udland de sidste 10 år. Martin er også stifter af det holistiske træningssystem B:A:M Cure and Care og behandler til dagligt på hans klinik Kropsinstituttet i København.

Mange af Martin klienter er den fortravlede forretningsmand eller kvinde der har brug for at stoppe op og mærke sig selv inden toget køre ud over skranten, sport udøvere der vil yde 100 % og dem som er dokumenteret raske men har ondt i kroppen eller livet.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers