Manu Sareen og Christine Feldthaus: Mænd og kvinder er fra jorden #1 | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Manu Sareen og Christine Feldthaus går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Manu Sareen og Christine Feldthaus: Mænd og kvinder er fra jorden #1

Tue, 27 October, 20:00

Er vi fra samme planet, når vi taler om køn?

Det er temaet for aftenens program med Manu Sareen og ugens gæst; tv-vært Christine Feldthaus. I samtale vil de komme ind på det der både skiller og samler os som partnere i livet - kønsroller, skilsmisser, singlekultur, kærlighed, sex eller mangel på samme. I aften handler det om den svære kærlighed.

Vi har nemlig sværere og sværere ved at finde, fastholde og leve i god harmoni med vores partner. 1,6 mio. danskere lever alene – og flere og flere forhold opløses. Samtidig fylder TV os med datingprogrammer, der tydeligt illustrerer, hvor svært vi har ved at finde kærligheden.

Er der noget helt galt i Danmark? Eller vi nået til et punkt, hvor parforholdet som vi kender det, er forældet?

Husk at stille dine spørsmål til Manu og Christine før, under og efter udsendelsen.

Om Serien
Hver tirsdag kl. 20.00 vil du kunne opleve forfatter og tidligere minister Manu Sareen og gæster diskutere “Den svære kærlighed”. Manu Sareen er kendt for sine markante holdninger i debatten om alt fra integration til kærlighed. Nu har han besluttet at lave en programserie om det sidste. Det vi alle – uanset herkomst – har tilfælles. Nemlig den evige undren over kærlighedens væsen. Mange husker nok klassikeren ”Mænd er fra Mars og Kvinder er fra Venus”. Men Manu mener, at begge køn er fra jorden. Så det er hér, han tager sit udgangspunkt.

Manu Sareens fortælleevner er helt eminente. Det så vi, da han skrev børnebøger om den indisk-danske dreng Iqbal Farooq, som både har vundet priser og filmatiseret.

Se med live hver tirsdag kl. 20.00 her på SpeakerBee

Gæst i næste uge: Charlotte Kirkegaard

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers