Cecilie Gredal: Game-Changing Leadership - gæst Bastian Overgaard (EP4) | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Cecilie Gredal går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Cecilie Gredal: Game-Changing Leadership - gæst Bastian Overgaard (EP4)

Wed, 17 March, 18:00

Hvordan opnår du mere i dit lederskab ved at tale mindre og bruge dig selv anderledes?

Det er et emne, som Cecilie Gredal vil tage op med sin gæst Bastian Overgaard. Ledelsesrådgiver, forfatter og foredragsholder Bastian Overgaard er inviteret i studiet til en samtale om, hvordan du med stilhed som bevidst redskab kan øge såvel trivsel, fokus som resultater.

I dette fjerde afsnit af serien Game-Changing Leadership vil Bastian og Cecilie tage livtag med de ubevidste idealfælder, der medvirker til, at man som leder i bedste mening kan tale for meget og holde for lange - og mange møder.

Effekten af stilhed er Bastians ekspertiseområde. Efter dagens afsnit vil du være klogere på, hvordan du ved hjælp af stilhed kan bruge tiden mere effektivt og få andres viden og kreativitet endnu bedre i spil.

Læs mere om Bastian her: www.mindresnak.nu

Om programmet:
“Game-Changing Leadership - Samtaler om fremtidens lederskab” er en programserie, der har til formål at inspirere dig til at bryde med idealfældernes vanetænkning, og i stedet lede modigt og visionært ad nye veje - såvel indad som udad.

Cecilie Gredal - foredragsholder, ledelsesrådgiver og underviser i 'Game-changing Leadership' - vil i seriens fire programmer tale med nogle af landets dygtigste ledelseseksperter, og sammen vil de give deres bedste bud på:
- Hvordan du finder den klarhed og styrke, der gør det muligt for dig at træffe modige og visionære valg med større lethed.

- Hvordan du kan retænke formålet og succeskriterierne for dit lederskab, så du med udgangspunkt i dine styrker og potentiale kan tage dit lederskabs impact til et helt nyt niveau.

Dit lederskab kan nemlig være med til at gøre en væsentlig forskel og skabe en bedre fremtid for os alle.
Ikke fordi du er den med højste IQ, den der ved mest, eller den der knokler hårdest. Men fordi du er den, der inspirerer, indgyder mod og sætter retning for et fælles meningsfyldt bidrag, der har langt større betydning end bare bundlinjen.

Og selvom det ikke kun handler om dig og mig, begynder det alligevel med lederskabet af os selv.
Læs mere om Cecilie Gredal og uddannelsen Game-Changing Leadership på www.ceciliegredal.dk.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers