DigiSpeak: Ny hjemmeside do’s and don’ts | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden DigiSpeak går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

DigiSpeak: Ny hjemmeside do’s and don’ts

Wed, 25 November, 19:00

I webinar serien DigiSpeak bliver du klogere på, hvordan du styrker din online tilstedeværelse som iværksætter, erhvervsdrivende eller privatperson. Over 5 afsnit vil marketingkonsulent, Sarah Ghafourian, sammen med en række specialister uddanne dig i disciplinerne; storytelling, webudvikling, content marketing, videoindhold og personlig branding.

I andet af afsnit af DigiSpeak gæster ejeren af hjælptilweb.dk Kevin Nørgaard Sarah i studiet. Sammen vil de gennemgå de allervigtigste do’s and don'ts for hjemmesider anno 2020. Der er nemlig lige så mange typer hjemmesider, som der er gode råd. Der er nemlig stor forskel på best practice om man skal bruge et “online visitkort”, eller en webshop til produktsalg. Man kan også både købe ’totale løsninger’ eller man kan få dem skræddersyet til ens behov.

Men hvordan navigerer man så i den jungle, som et hjemmesideprojekt hurtigt bliver? Hvad er vigtigt at tage højde for når man skal jagte sin næste webudvikler, og: hvad kan man gøre selv?

Følg med i dette afsnit af Digi-Speak og bliv klogere på ”do’s and dont’s” indenfor webudvikling anno 2020. Spørgsmål? Stil dem allerede nu i chatten til højre.øjre.

Om Serien
Som en hjælp til iværksættere og mindre virksomheder vil Sarah Ghafourian Wiinblad interviewe nogle af førende marketing eksperter indenfor hver deres disciplin. Sammen giver de deres bud på hvordan du kan udnytte en række discipliner, til at styrke din online tilstedeværelse via hhv. Storytelling, webudvikling, content marketing, videoindhold og personlig branding.

Om Sarah
Sarah har som selvstændig marketingskonsulent hjulpet forskellige mindre virksomheder med lancering, branding og identitet - særligt på sociale medier. Med hendes helhedsorienterede og nysgerrige tilgang til sociale medier - sammen med den tillid hun har modtaget fra forskellige virksomheder - har hun opnået stor erfaring med at hjælpe virksomheder over de svære første steps mod det digitale univers.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers