Flemming Fabriciussen: Amatørarkæologi og krisetider | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Flemming Fabriciussen går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Flemming Fabriciussen: Amatørarkæologi og krisetider

Tue, 20 October, 18:30

Sammen med Ib Larsen og René Klint Larsen genopdagede vi Danmarks største og mest veldokumenterede vikingetids og yngre germansk jernalder bebyggelse i 1993 ved vestbredden af Tissø.

Dette skete i kraft af vor store interesse for arkæologi og historie. Igennem årene har vi fundet næsten 15.000 metalgenstande ved Tissø, smykker, våben, mønter, masser af importerede genstande så langt væk fra som Afghanistan, norditalien, Irland, England, Finland, det Byzantinske kejserrige, frankerriget og andre steder som det ville tage flere bind at beskrive.

Det har samtidigt været en mental rejse i selvudviklingens svære kunst, hvor jeg blandt andet har kæmpet mig ud af et heftigt alkoholmisbrug, med dertil hørende problematikker.
Dette er en historie på godt og ondt, og jeg vil beskrive et utroligt spændende forløb, hvor jeg fik øjnene op for mit uforløste potentiale igennem min store lidenskab for metaldetektion og arkæologi. På min vej gennem hobbyen har jeg skabt mig et netværk af professionelle og amatører, og flere af disse er blevet mine venner og sparringspartnere

Om Flemming Fabriciussen

Flemming Fabriciussen Nielsen, 55 år gammel, uddannet Museumstekniker/udgravningsassistent ved Museum Vestsjælland. Jeg har interesseret mig for historie og arkæologi siden min barndom.

Først i 1987 begyndte jeg at bevæge mig rigtigt ind i arkæologiens spændende verden, dette har været en lang og spændende rejse på livets sol og skyggesider, og hvis ikke det havde været for min hobby, havde jeg nok ikke været i live i dag.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers