Lars Tvede: Klodens vildeste system til at tackle verdens forandring | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Lars Tvede går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Lars Tvede: Klodens vildeste system til at tackle verdens forandring

Tue, 16 February, 18:00

Har investoren og forfatteren Lars Tvede og hans team udtænkt klodens vildeste system til at forstå og tackle verdens forandring?

For nogle år siden udgav Lars Tvede en bog kaldet Supertrends, som handlede om fremtiden. Ved udgivelsen ville han så publicere en liste med over 100 vigtige begivenheder – primært teknologiske gennembrud – som han forventede inden 2050. Den liste fandt han imidlertid til sin egen forbløffelse svær at lave – til trods for, at han altså lige havde skrevet en ganske lang bog om emnet.

Det fik ham på den tanke, at der givetvis var titusinder af forventede gennembrud og game changers i fremtiden, men at man kun kunne få overblik over dem alle, hvis man spurgte tusindvis af fageksperter – og fulgte op med dem hele tiden. Resultatet ville blive et levende konsensus landkort over fremtiden. En drøm for iværksættere, investorer, forskere og erhvervsledere.

Nu - i 2021 – mener Lars, at nødden faktisk er knækket, og i dette webinar præsenterer han hvordan. Spænd sikkerhedsselerne, når han går i gang, for undervejs vil han omtale begreber som web-scraping, crowdsourcing, avancerede data visualiseringer, pocket alarns, attention trends, market X-rays, machine learning, text mining, og meget andet.

Se med, hvis du vil lære om en vild tilgang til at forstå nutiden og til at se ind i fremtiden.

Du kan som altid hos SpeakerBee selv deltage i chatten til højre, hvor du kan stille direkte spørgsmål til Lars Tvede i kommentarfeltet. Husk du kan blive påmindet om live-programmet ved at trykke på den orange knap på billedet ovenfor.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers