Christian Ohlendorff: Dansker på enkeltbillet til MARS | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Christian Ohlendorff går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Christian Ohlendorff: Dansker på enkeltbillet til MARS

Thu, 29 October, 20:00

I dette live-interview får du indblik i en ganske utrolig historie om en dansker, der har sat alt ind for at være med til at etablere en menneskelig koloni på Mars. Det betyder at give afkald på familie, venner og resten af kloden - for en turen til Mars er nemlig på envejsbillet.

Christian Ohlendorff er blandt de 100 sidste af 200.000 kandidater til MarsOne projektet, og er netop nået til runde tre i udvælgelsesprocessen. Det betyder han er endnu tættere på at bytte sit liv på jorden ud med en rum bebyggelse på Mars.

Sammen med Julie Christensen fra SpeakerBee vil han dykke ned i den motivation, der har draget ham mod Mars, og om alle de svære valg han har måtte tage på vejen mod sit livs rejse.

Du vil desuden blive klogere på MarsOne projektet, samt de muligheder og risici der vil forekomme i forbindelse med at rejse, etablere og udvikle en menneskelig koloni på Mars.

OM SPEAKEREN
Christian Ohlendorff Knudsen er uddannet datamatiker og arbejder i dag som Software Librarian Engineer. Christian er blandt de 100 sidste kandidater af 200.000 ansøgere til MarsOne projektet, hvis mission er at bygge den første menneske koloni på Mars.

Læs mere på: http://www.mars-one.com/

OM INTERVIEWEREN
Julie Christensen af programansvarlig og vært på SpeakerBee, og arbejder til dagligt med indhold og speakere på SpeakerBee platformen.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers