Taregh Jasemian: Fra idé til app - uden programmering | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Taregh Jasemian går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Taregh Jasemian: Fra idé til app - uden programmering

Wed, 15 April, 20:00

Hver dag bruger vi apps på vores mobiler og hver dag kommer der flere på verdensplan. Spørgsmålet som rigtig mange sidder med er, hvordan bygger man en app og kan det overhovedet lade sig gøre, uden først at færdiggøre en softwareingeniør uddannelse? Frygten og berøringsangsten for IT og teknologi er reel hos rigtig mange personer og virksomheder, selvom vi til dagligt bruger det. I disse tider er IT blevet vores eneste udvej gennem denne COVID-19 situation. Derfor skal vi blive ”gode venner” med IT, teknologier og ikke mindst apps, ved at lære om det på en simpel og sjov måde. Taregh vil via et spændende og engagerende foredrag og praktisk oplæg, give dig værktøjer og viden om, hvordan du går fra idé til app - uden programmering eller teknisk baggrund. Det er egnet til alle uanset alder, køn eller teknisk baggrund.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers