What to Watch: Animation, abort drama, svensk thriller eller ungdomsserie? | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden What to Watch går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

What to Watch: Animation, abort drama, svensk thriller eller ungdomsserie?

Thu, 11 March, 21:00

Vi kommer vidt omkring i næste episode af 'What to Watch'. Filmen 'Raya and The Last Dragon' på Disney+ er en animeret action-basker, der følger den seje asiatiske krigerprinsesse Raya i sin kamp mod onde kræfter. Derfra skal vi til et drama om abort i filmen 'Never Rarely Sometimes Always'. Og så kigger vi på anden sæson af den svenske thriller-serie 'Jägerne' med Rolf Lassgård i hovedrollen, der kan ses på C More. Den sidste serie, vi snakker om, er ungdomsserien Genera+ion på HBO Nordic, der går tæt på livet som Generation Z`er, ud fra en gruppe unges perspektiv .Vi stiller også spørgsmål til jer, der ser med, omkring hvilke yndlingsfilm og serier I har lige nu på diverse streamingtjenester?

Med ‘What to Watch’ guider Ann Lind Andersen (film og serieanmelder, ‘GoMorgen Danmark’), Casper Christensen (stifter af podcasten ‘Filmnørdens Hjørne’ og filmanmelder, ‘GoMorgen Danmark’) og Kim Martin Sørensen (serieanmelder og ejer af’ sitet ‘Vi Elsker Serier’) dig gennem alle de mange valgmuligheder på de forskellige streamingtjenester.

Der har aldrig været flere film og serier på streamingtjenesterne end lige nu og de mange tilbud kan virke uoverskuelige. Hvad er godt og hvad er skidt? Vi diskuterer streaming-content med hinanden - og dig.

Stil dit spørgsmål allerede nu i SpeakerBee chatten,

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers