Manu Sareen og Lene Stavngaard: Den store Sex-rapport | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Manu Sareen og Lene Stavngaard går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Manu Sareen og Lene Stavngaard: Den store Sex-rapport

Tue, 3 November, 20:00

I studiet får Manu Sareen besøg af Lene Stavngaard, som er National chef i Sex og Samfund. Aftenens emne er den store Sexus rapport, som er verdens største undersøgelse af sexvaner. Også kendt som den store sex-rapport med hårde facts om danskernes forhold til onani, utroskab, købesex, porno og ikke mindst en række forskellige feticher.

I rapporten er der både sjove og overraskende - måske endda kinky - resultater, og det er netop disse, som Manu skal tale med Lene om.

Om Serien
Hver tirsdag kl. 20.00 vil du kunne opleve forfatter og tidligere minister Manu Sareen og gæster diskutere “Den svære kærlighed”. Manu Sareen er kendt for sine markante holdninger i debatten om alt fra integration til kærlighed. Nu har han besluttet at lave en programserie om det sidste. Det vi alle – uanset herkomst – har tilfælles. Nemlig den evige undren over kærlighedens væsen. Mange husker nok klassikeren ”Mænd er fra Mars og Kvinder er fra Venus”. Men Manu mener, at begge køn er fra jorden. Så det er hér, han tager sit udgangspunkt.

Manu Sajpgreens fortælleevner er helt eminente. Det så vi, da han skrev børnebøger om den indisk-danske dreng Iqbal Farooq, som både har vundet priser og filmatiseret.

Se med live hver tirsdag kl. 20.00 her på SpeakerBee

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers