Advisory Board: Episode 3 - Beautyboosters | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Advisory Board går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Advisory Board: Episode 3 - Beautyboosters

Thu, 10 December, 20:00

Live-programmet Advisory Board er et program til og for iværksættere. Her får spirende startups hjælp til at løse forretningskritiske udfordringer fra nogle af Danmarks dygtigste og mest succesfulde iværksættere.

I denne episode af Advisory Board deltager eksperterne Frederikke Antonie Schmidt fra Roccamore, Anton G. Herborg, CEO fra CVX Venture Capital og Mads Faurholt fra Nova Capital Founders. I denne uge er det startupen Beautyboosters.dk, med stifterne Maria Refsgaard og Louise Bencard, som får rådgivning af ekspertpanelet.

Maria Refsgaard og Louise Bencard fik idéen om at tilbyde beauty on demand til kvinder, der gerne vil have lidt luksus i hverdagen, men ikke har tid til at tage ind i forskellige beautysaloner. Nu kan de i stedet få ordnet negle, hår og makeup af professionelle hjemme i dagligstuen.

Men hvordan skalerer man forretningen? Kan det betale sig at udvide i Los Angeles? Og hvordan værdisætter man egentlig forretningen?

Se og hør med i programmet, hvor du også selv kan deltage med din viden og nysgerrige spørgsmål i chatten.

Du kan som altid selv deltage i chatten til højre, hvor du kan stille dit spørgsmål til eksperterne og Beautyboosters. Husk du kan blive påmindet om live-programmet ved at trykke på den orange knap på billedet ovenfor.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers