SHOTGUN LIVE - Lars Juhl: Krisens kraft | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden SHOTGUN LIVE - Lars Juhl går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

SHOTGUN LIVE - Lars Juhl: Krisens kraft

Mon, 8 June, 21:30

Den tidligere skibsreder og erhvervsmand, Lars Juhl, har brændt sit lys i begge ender og lidt i midten – samtidig.

Lars levede drømmen som succesfuld skibsreder, og når man er vokset op med ordene ”i vores familie arbejder vi til vi segner, og når vi vågner op igen, så arbejder vi videre!”, er der ikke noget der kunne stoppe Lars i at arbejde hele tiden.

Efter at have forhandlet løsesum i 30 dage med pirater der havde kapret et af hans skibe, overlevet finanskrisen på trods af enorme tæsk og faldet død om med hjertestop, vidste han, at han måtte lægge sit liv om og tage stilling til de store spørgsmål i livet, som han havde ignoreret i for lang tid.

Få indblik i krisens kraft og hvordan Lars har brugt denne til at transformere sit liv. Kriser kommer i mange forskellige udgaver og det er måden vi tackler dem på, der på mange måder kommer til at definere os som mennesker. Husk, at det er ikke alle, der som Lars, får en chance mere for at leve!

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers