SpeakerBee

Om SpeakerBee

SpeakerBee er en fri og demokratisk video platform, hvor alle med noget på hjerte kan dele deres viden. Vidensdelingen sker altid live og vil efterfølgende være tilgængelig på websitet, så du kan se eller gense programmerne når det passer dig.

Når vi altid sender live er det med et håb at indlæggene fremstår så transparente og “uredigerede” som muligt. Samtidig giver det seerne mulighed for at interagere med speakerne direkte gennem bl.a. chat og polls og i nogle tilfælde selv at deltage.

SpeakerBee er uafhængig af politiske- og andre særinteresser, og sålænge, der er interesse for et indlæg, det er indenfor lovens rammer og det overholder nogle simple kvalitetskrav, er emnet frit.

Udover indlæg fra speakere producerer vi selv - eller i samarbejde med partnere - programmer i lidt større formater som kan være samtaler, debatter, temaserier eller anden vidensdeling.

Der er også kommercielle indslag - dog altid efter samme principper - at det skal være live og transparent. Vi tror på at fremtidens kommunikation mellem virksomhed og potentielle kunder vil være en ærlig præsentation af virksomheden og dens kultur og værdier samt at deres produkt eller service gør en forskel for brugerne.

Team SpeakerBee 🐝